Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter voes webside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer, Det sker feks. ved en alm. tilgang af indhold, hvid du tilmelder dig online booking, eller booking dirkete i salonen. Tilelder dig konkurrencer eller ligende. Vi indsamler typisk oplysninger om din computer,tablet eller mobiltelefon, dit IP nummer, geografisk placering. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailog adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse til online booking.
 
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort ,fortabt forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 
Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tillandt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem når de ikke længere er nødveninge.
 
Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til en hver tid gøre indsigelse mod at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger der behandles om dig er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: trylle-spejlet@hotmail.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine oplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til: Datatilsynet.
 
Websitet ejes og publiceres af:
Trylle-Spejlet
v/Pernille Møller Thomsen
Skagensvej 46
9982 Ålbæk.
tlf: 98489911
Mail: trylle-spejlet@hotmail.com
 
 
Trylle-Spejlet v/ Pernille Møller Thomsen | Skagensvej 46, 9982 Ålbæk  | Tlf.: 98 48 99 11